UZAKTAN EĞİTİM PORTALI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Uzaktan Eğitim (ÇUZEM) Portalına Öğrenci Numarası ve T.C.Numaranız İle Giriş İçin (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)

Uzaktan Eğitim (ÇUZEM) Portalına Öğretim Üyelerimizin Kurumsal E-Posta ve T.C.Numaraları/Şifreleri İle Giriş İçin (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)

Sistemsel arızalar için iletişim kurulacak bilgilendirmeler için ise (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)   yada   (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)

Çağ Üniversitesi Lisansüstü Programlarda Uzaktan Eğitim Faaliyetleri Detayları İçin (TIKLAYINIZ.)

Öğretim Elemanlarının E-Posta Bilgilerine Ulaşmak İçin  (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)

2019/2020 Bahar Döneminde Çağ Üniversitesi ÇUZEM SOBE Uzaktan Eğitim Sınav ve Ders Usulleri Kapsamında Dersleri Vermekte Olan Öğretim Üyelerinden Müdürlüğümüzce İstenilen Bilgilendirme Yazısını İncelemek İçin (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ.)

2019/2020 Bahar Döneminde Çağ Üniversitesi SOBE Uzaktan Eğitim Tez Savunma Sınavı Bilgilendirme Yazısını İncelemek İçin (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ.)

Lisansüstü Programlarda 2019 / 2020 Bahar Dönemi Ara Sınavı Bilgilendirme Yazısını İncelemek İçin (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ.)

Güncel ÇUZEM Zoom Programını Yüklemek İçin (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)

LİSANSÜSTÜ  PROGRAMLARDA  2019 / 2020  BAHAR  DÖNEMİ  BÜTÜNLEME  SINAVLARI  HAKKINDA  BİLGİLENDİRMEYİ  İNCELEMEK  İÇİN  (LÜTFEN  BURAYI  TIKLAYINIZ)