TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINDA EK KONTENJANLAR İÇİN BAŞVURU BİLGİLENDİRMESİ İLE EVRAK LİSTESİ HAKKINDA

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz Döneminde ek kontenjan alımı kapsamında Kamu Hukuku,  Özel Hukuk, İşletme Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Pazarlama, Uluslararası İlişkiler ve Küreselleşme ile Türk Dili ve Edebiyatı tezsiz yüksek lisans programlarının kesin kayıtları 20-30 Eylül 2022 tarihleri arasında yüz yüze olarak yapılacak olup, öğrenci adayları aşağıdaki belgeler ile birlikte Enstitü Sekreterliğine gelerek kesin kayıt yaptırabilirler.

1.Baro bursundan faydalanmak için Baro Kimlik Kartı Fotokopisi. (Mersin ve Adana)

2. Lisans diplomasının veya geçici mezuniyet belgesinin Fotokopisi.

3. Nüfus cüzdanının Fotokopisi.

4. Lisans Transkript belgesinin Fotokopisi (E-Devlet üzerinden de alınabilir)

5. Erkek adaylar için terhis yada tecil olduğunu gösterir askerlik durum belgesi (E-Devlet üzerinden de alınabilir)

6. Lisans diplomasını yurt dışından almış olanların YÖK Denklik belgesinin fotokopisi.

7. Lisansüstü programlarda başka bir üniversitede kaydının olmadığı hakkındaki dilekçe    (Enstitü Sekreterliği tarafından verilecek)

8. 1 Adet Vukuatlı Nüfus kayıt örneği belgesi (E-Devlet üzerinden de alınabilir)

9. Adli Sicil Belgesi (E-Devlet üzerinden de alınabilir)

10. İkametgah Belgesi (E-Devlet üzerinden de alınabilir)

11. Yeni tarihli E-Devlet üzerinden alınan Mezuniyet Durum Belgesi.

12. 2 adet vesikalık fotoğraf  (son 6 ay içerisinde çekilmiş)

SOBE Müdürlüğü