2019-2020 BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME, DERS SEÇİMİ VE DERS KAYIT FORMLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde halen açık olan ve eğitimine devam edilecek olan Lisansüstü Programlarda 2019-2020 Bahar dönemi eğitim-öğretimine 03 Şubat 2020 gününden itibaren Mersin/Yenice Çağ Üniversitesi Kampüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Plaza yeni dersliklerinde (Hukuk Fak. - İktisadi ve İdari Bilimler Fak. üstü 3.Kat) dersler yapılmaya başlanılacaktır.

(FEF-302-315-318 derslikleri) Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı 3.Kat dersliği olup, (SOBE-1-2-3-4 / PLAZA-7-8-9 / PART TIME ODASI derslikleri) Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 3.Kat dersliklerinde, (SARI SALON dersliği) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı 2.Kat dersliklerinde yer almakta ve (KIRMIZI SALON - MAVİ SALON - HUK 101 - HUK 102 / İLHAN YÜCEL KONFERANS SALONU derslikleri ise) Hukuk Fakültesi Dekanlığı 1.Kat dersliklerinde yer almaktadır.

2019-2020 Bahar döneminde verilecek olan derslere ait ders gün ve saatleri ile ilgili ders kayıt formlarını incelemek için (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)

İlgili tüm öğrencilerimizin 2019-2020 Bahar dönemine ait kayıt yenilemelerini eski/yeni tüm öğrencilerimizin derslerinin seçilerek dönemlik kayıtlarının ve almak istedikleri derslere ait ders kayıtlarının yapılması gerekmekte olduğundan halen dönemlik kayıtlarını yenilememiş olan öğrencilerimizin  Bahar  dönemine ait dönemlik kayıtlarını en geç 31 Ocak 2020 günü mesai bitimine kadar yenilenmesini ve yeni/ilk kez kayıt yaptırmış olan öğrencilerimizinde ders kayıtlarını 31 Ocak 2020 günü mesai bitimine kadar yaptırmak üzere Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Sekreterliğine şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Çağ Üniversitesi

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü