YAZIŞMA YAPILACAK OLAN ASKERALMA BÖLGE BAŞKANLIĞI (ASAL) DAİRESİ İLE ASKERLİK ŞUBELERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ VE BEDELLİ ASKERLİK YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Çağ Üniversitesi Lisansüstü Programlara kesin kayıt yaptıran Askerlik Tecili yapılması gerekecek olan öğrenciler için Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünce öğrencilerin bağlı oldukları Askeralma Bölge Başkanlıklarına ait Yazışma Yapılacak Olan Askerlik ASAL Dairesi ile Askerlik Şubeleri Listesini bilgi amaçlı İncelemek İçin Lütfen Burayı Tıklayınız.

ASAL Dairesi ile Askerlik Şubeleri e-posta ve tlf. bilgilerine ulaşmak için Lütfen Burayı Tıklayınız.

ASKERLİK TECİL İŞLEMLERİNİN ARTIK YÖK-SİS ÜZERİNDEN YAPILACAĞI HAKKINDAKİ BİLGİ YAZISINI İNCELEMEK İÇİN (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)

BEDELLİ ASKERLİK KANUNUNU İNCELEMEK İÇİN (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)