Öğrenci İşleri Müdürlüğü

Af Dilekçe Başvuru Formu

Formu indirmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Başvuru Evrakları:

1 -  ÖSYS SONUÇ BELGESİ (İNTERNET ÇIKTISI),

2 -  MEZUN OLDUĞU OKULDAN ALDIĞI DİPLOMANIN ASLI YA DA YENİ TARİHLİ MEZUNİYET BELGESİ, DİPLOMASINI KAYBETMİŞ İSE MEZUN OLDUĞU LİSEDEN ALACAĞI DİPLOMA KAYIP BELGESİ,

3 - NÜFUS CÜZDANININ ASLI VEYA ONAYLI ÖRNEĞİ,

4 - İKAMETGAH İLE İLGİLİ BEYAN,

5 - ASKERLİK ÇAĞINA GELMİŞ VEYA DAHA YÜKSEK YAŞTAKİ ERKEK ADAYLAR İÇİN İLGİLİ ASKERLİK ŞUBESİNDEN ALINACAK "BİR FAKÜLTE VEYA YÜKSEKOKULA KAYDOLMASINDA ASKERLİKÇE BİR SAKINCA OLMADIĞINA DAİR BELGE"

6 - 6 ADET 4,5 X 6 CM BOYUTUNDA YENİ TARİHLİ  FOTOĞRAF.

7 - ÖĞRENİM ÜCRETİNİN ÖDENMESİ İLE İLGİLİ BELGE, (ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ' NİN TÜRKİYE İŞ BANKASI ADANA ŞUBESİNDE BULUNAN 6070 - 0003122 NUMARALI HESABINA, PEŞİNATIN YATIRILDIĞINI GÖSTERİR MAKBUZ İLE KAYDA GELİNİR.  KALAN TAKSİTLER İÇİN KREDİ KARTI ÇEKTİRİLECEĞİNDEN DOLAYI KAYIT SIRASINDA KREDİ KARTI İSTENİLECEKTİR. ÜCRETLER İLE İLGİLİ BİLGİYİ MALİ İŞLER BİRİMİNDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

8 - ADLİ SİCİL BELGESİ.

7143 SAYILI KANUN