TEK DERS ve İKİ DERS SINAVI'na girecek öğrencilerin dikkatine

MESLEK YÜKSEKOKULU

TEK DERS SINAVI

Tek ders sınavı, bir öğrencinin bütün öğrenim dönemi sonunda mezun olmasına engel bir tek başarısız dersi olan öğrencilerin mezun olabilmeleri için tanınmış olan bir sınav hakkıdır.

• Ders planındaki tüm dersleri almış, 2. sınıfı okumuş, okulu bitirmesine engel olarak 1 dersten zayıfı (FF, FD) bulunan öğrenciler sınava girebilirler.
  • Tek ders sınavına girmek için ortalama şartı aranmaz.
  • Tek ders sınavına girmek için en geç 04.01.2019 Pazartesi gününe kadar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ ne yazılı dilekçe vermeniz gerekmektedir.
  • Devamsızlıktan kalınan dersin sınavına girilemez.
  • TEK DERS SINAVI 06 ŞUBAT ÇARŞAMBA günü  Saat 11:00 de 203 nolu derslikte yapılacaktır.

MESLEK YÜKSEKOKULU

İKİ DERS SINAVI

İki ders sınavı; bir öğrencinin bütün öğrenim dönemi sonunda mezun olmasına engel iki başarısız dersi olan öğrencilerin mezun olabilmeleri için tanınmış olan bir sınav hakkıdır.

• İki ders sınavına girmek için Genel Not ortalamasının en az 2.00 ve en fazla 2 başarısız (FF, FD) dersinin olması gerekir.
  • İki ders sınavına girmek için en geç 04.01.2019 Pazartesi gününe kadar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ ne yazılı dilekçe vermeniz gerekmektedir.
  • Devamsızlıktan kalınan dersin sınavına girilemez.
  • İKİ DERS SINAVI 07 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ Saat 11:00 de 205 nolu derslikte yapılacaktır.