ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ ÖĞRENCİMİZ DOĞUKAN USLU'YA ABD'DEN DAVET

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü 4.sınıf öğrencisi Ömer Doğukan USLU, Türkiye'den her yıl beş öğrencinin seçildiği ve bu yıl  Dialogue Institutes tarafından  düzenlenen, United States Department of State tarafından desteklenen “SUSI- Students Leadership” programına seçildi.

Türkiye’den seçilen sadece beş öğrenciden biri olan USLU, Amerika Birleşik Devletleri tarafından 5 haftalığına Philadelphia, Atlanta, New York ve Washington D.C. şehirlerinde gerçekleştirilecek workshoplara davet edildi.

Doğukan USLU “Amerikan hükümeti ihtiyaçlarımızı karşılayarak bizi birçok kültürel etkileşime dahil etti, örneğin Budist tapınakları, farklı kiliseler, sinagoglar ve farklı kültürel tarihi alanlara gittik aynı zamanda birçok farklı akademisyen, politikacı ve bilim insanıyla tanışma ve  Beyaz Saray, United States Capitol ve New York Birleşmiş Milletler Ana Merkezi'ne girme fırsatım oldu.  İngilizce eğitimim sayesinde böylesine önemli bir fırsatı elde ettiğim için Üniversiteme çok teşekkür ederim. Ayrıca Uluslararası İlişkiler öğrencisi olarak aldığım mesleki eğitim sayesinde workshoplarda zorlanmadan önemli çalışmalar yapabildim” dedi.