Kurucumuz Yaşar BAYBOĞAN adına “Tüketici Hukuku Sempozyumu” düzenlendi

Kurucumuz Yaşar Bayboğan adına, bu yıl yedincisi düzenlenen sempozyumun konusu “Tüketici Hukuku”ydu. Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından her yıl düzenlenen bu sempozyuma, Adana ve Mersin’den çok sayıda katılım sağlandı.

Sempozyumda, Türkiye’nin bu alanda önemli isimlerinden Hâkim İlhan Kara, Prof Dr. Şebnem Akipek Öcal, Prof. Dr. Faruk Acar, Prof. Dr. H. Tamer İnal, Prof. Dr. Çağlar Özel,  Doç. Dr. Melek Bilgin Yüce, Çelik Ahmet Çelik, Prof. Dr. Ömer Adil Atasoy, Doç. Dr. Olgun Değirmenci, Dr. Öğr. Ü. Selin Sert Sütçü ve Dr. Öğr. Ü. Mustafa Şimşek akademik çalışmalarını sunarak görüşlerini katılımcılarla paylaştılar.

Sempozyumda tüketici hukukunun güncel sorunları, tüketicinin korunması hakkındaki kanunda yer alan cezai hükümler, mesafeli satışlar ve ön ödemeli konut satışı gibi önemli konular tartışıldı.