“Hukuk Klinikleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Vasıtasıyla Öğrencileri Uygulamayla Buluşturma ve Topluma Katkı Projesi” kapsamında Çağ Bilinçli Tüketici Kulübü üyeleri, Hukuk Klinikleri öğrencileri ve proje ekibiyle birlikte “Tüketiciler Bilinçleniyor” isimli bilinçlendirme standı açtı.

“Tüketici Danışma Noktası”nda, Üniversitemiz idari ve akademik personellerine,  öğrencilerine  ve Adana Barosu avukatlarına yapılan etkinlikte, tüketici hukuku alanında bilgiler verildi.

Öğrenciler, kendi hazırladıkları broşürler yardımıyla tüketici işlemleri, ayıplı mal, cayma hakkı gibi konularda gelenleri  bilgilendirdi.

Tüketicilerin karşılaştıkları sorunları tespit etmek ve çözüm bulmak amacıyla hazırlanan “Tüketicilere Yönelik Sorular” soruldu. Bu soruları cevaplandıran kişilere etkinlik sponsorumuz “Pakmaya” tarafından hediyeler verildi.

Katılımcılara ve destekçilere teşekkür ederiz.