ESN TÜRKİYE BAHAR ZİRVESİ, ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDE YAPILDI

ESN Türkiye’nin en önemli toplantılarından biri olan ulusal platform bahar zirvesinin ev sahipliğini,  Çağ Üniversitesi yaptı. Uluslararası Ofis ve ESN ÇAĞ işbirliği ile gerçekleşen etkinliğe, Türkiye’de farklı üniversitelerde öğrenim gören  150 öğrenci katıldı. Zirvenin ilk gününde; ESN’nin tanımının ve amaçlarının anlatılmasının ardından, katılımcıların toplantıdan en yüksek verimi alabilmeleri için çeşitli workshoplar düzenlendi. ESN şubesi olabilmek için aday olan üniversiteler sunumlarını gerçekleştirdiler. Bunların dışında ise öğrenciler ‘chill out’ isimli tanışma, kaynaşma etkinliğiyle  dans ve müzik eşliğinde günün yorgunluğu attılar.  Zirvenin ikinci günü,  ESN Türkiye’nin mevcut yönetim ve denetim kurulunun  güncelleme sunumlarıyla başlayıp, ulusal platform güz zirvesine ev sahipliği yapmak isteyen üniversitelerin sunumlarıyla devam etti. Düzenlenen gala gecesinde ESN şubelerine yıl içindeki başarılarından dolayı ödüller verilirken, aynı zamanda ESN ÇAĞ’ın onuncu yılı kutlandı. Ulusal platformun son gününde,  Çağ Üniversitesi Prof.Dr.İlhan Yücel Konferans Salonu’nda  düzenlenen toplantıda, ESN Türkiye’nin yeni yönetim ve denetim kurulu için oylamalar yapıldı. Katılımcılar tarafından, Türkiye’deki bu alanda şimdiye kadar yapılan en iyi organizasyon olduğu vurgulanan etkinlik, başarıyla tamamlandı.