Çağ'da Mezuniyet Coşkusu

Çağ’da Mezuniyet Coşkusu

Çağ Üniversitesi bu yıl da görkemli bir mezuniyet törenine ev sahipliği yaptı.

Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof.Dr.Ünal AY  “Öğrencisi, öğretim üyesi ve tüm mensupları ile bir bütün oluşturan Çağ Üniversitesi, yüksek düzeyli eğitim-öğretim verme tutkusu içinde olup, adına yakışır bir şekilde, çağdaş eğitim anlayışını esas alarak, gelişmiş batı üniversite standartlarından asla   ödün vermeksizin, bu amaca ulaşmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktadır. Bir dünya Üniversitesi olan Çağ Üniversitesi’nde, bugün diplomalarını almak üzere ön safta yerlerini alan bu pırıl pırıl gençler uluslararası standartlarda eğitim alarak profesyonel iş yaşamındaki yerlerini rakiplerine fark atarak alacaklar” dedi.

Törende, ELSA’da Türkiye Birincisi ve Türkiye üçüncüsü olan takımlarımızın  üyelerine ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Ödüllerin ve diplomaların verilmesinin ardından, öğrencilerin kep fırlatmalarıyla tören sona erdi.