ÇAĞ’DA 14. KARİYER GÜNLERİ

Çağ Üniversitesi’nde bu yıl Kariyer Günleri’nin 14.sü düzenlendi. Etkinlik  kapsamında,  Turkonfed Yönetim Kurulu ve Ode Yalıtım Yönetim Kurul Başkanı Orhan TURAN, “İş Dünyasında Sivil Toplum Ağı Kurmak ve Girişimcilik” üzerine deneyimlerini paylaştı.  Ardından,  Dr.Öğretim Üyesi Sayın İbrahim İnan’nın moderatörlüğünde  “ Küresel ve Bölgesel  Dinamikler ile Öğrenci İşbirliği” konulu söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı   Atila  MENEVŞE, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan KIZILTAN, Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cihad LOKMANOĞLU ve  Damnus Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  Nusret CÖMERT   yer aldılar. Konuklar, iş dünyasının mezunlardan beklentileri ve mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar.

Etkinlikte ayrıca, “Kariyer Nedir ?  İşletmelerde Yönetişim Nereye Gidiyor ?, “Ulusal ve Uluslararası Ticaretin  Bölgemizde Durumu ve İstihdama Dönük Geleceği” konularına yer verildi. Kariyer Günleri’nin son bölümünde ise, “ÇAĞ’lı Mezunlar, Aidiyetler ve İletişimler” konu başlığı ile Çağ Üniversitesi mezunları Mustafa Can ÖZKUL, Merve TÖKGÖZ, Kadir Parsak ve Orkun Parsak, Çağlı olmanın önemine vurgu yaptılar.

Program konuklara plaket takdimi ile sona erdi.