Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğrencilerimizden Anlamlı Proje

Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Toplum Psikoloji ve Sosyal Proje (Community Psychology and Social Project) seçmeli dersini alan öğrenciler ile  Alzheimer Derneği Mersin Şubesi'nin ortak yürüttükleri proje sonuçlandı. Proje kapsamında haftada iki gün Alzheimer hastası ve aktif yaşlanan bireyler ile bir araya gelen öğrenciler, hem yaşlıların kaliteli vakit geçirmesini sağladı hem de onlara sosyal destek oldu. Proje sonunda projeye katılan öğrencilerimizin isimleri Alzheimer Derneği Yaşlı Yaşam Merkezinin duvarında ölümsüzleştirildi. Öğrencilerimizin isimlerinin verildiği duvarın açılışı Alzheimer Derneği Mersin Şubesi başkanı Prof. Dr. Aynur Özge ve Fen Edebiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Deniz Aynur Güler tarafından yapıldı.