ÇAĞ SEK’TEN TİYATRO ŞÖLENİ

Çağ Üniversitesi SEK Tiyatro Topluluğu bu yıl iki oyun sahneledi. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdikleri, Uğur Yağcıoğlu’nun yazdığı, İ.İ.B.F. Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölümü öğrencimiz Mertcan Yeteroğlu’nun yönettiği Ayıp Ettik adlı ilk oyunda; Aysu AKALIN, Alp ACAR, Batuhan AKI, Batuhan AKRAY, Begüm KARADAYI, Burcu YILMAZ, Cevriye ÖTGEN, Dilara YURTSEVEN, Doğukan KARAOĞLU, Elif CEYLAN, Emine Erva SUNGUR, Ercan Serhan TETİK, Ezgi ŞEN, Fatih ALKAN, Gökhan ÜNVEREN, Göknur YILDIRIM,Mehmet ACAR, Mısra BURUKAN, Muhammed EK, Muhammed Yusuf COŞKUN, Mustafa OĞUZ, Özgür BEKTUR, Selin DÖNMEZ, Sevimnaz DEĞİRMENCİ ve  Yüksel ÇILDIRIM oynadılar.

Dmitri Psathas’ın Yalancı Aranıyor adlı oyununu da sahneleyen SEK Tiyatro’da, bu kez oyunun yönetmenliğini, Hukuk Fakültesi öğrencimiz Orben Yakışan yaptı. Ali KARAÖMERLİOĞLU, Ayşe GÜLYAPRAĞI, Gizem AKYOL, İzel ATMACA, Merve DİŞLEN, Mertcan YETEROĞLU, Orben YAKIŞAN, Serenay SERİN, Süheyla ŞİŞMAN ve Umut GÜDER’in rol aldıkları oyun büyük beğeni topladı.

SEK Tiyatro oyuncularına, başarılı performanslarından dolayı, Rektörümüz Prof.Dr.Ünal AY tarafından, teşekkür belgesi verildi..