ÇAĞ ELT’DEN 3rd My Story in Practicum

Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü 4. Sınıf öğrencileri tarafından, “3rd My Story in Practicum” adlı etkinlik Sn. Prof. Dr. Özden EKMEKÇİ, Sn Dr. Kenan DİKİLİTAŞ ve İngiltere’nin Warwick Üniversitesinden Sal CONSOLİ’nin de katılımıyla gerçekleştirildi.  Bu sene 3. si düzenlenen etkinlikte, 4. Sınıf öğrencileri staj döneminde, öğretmen adayı olarak ders anlatırken, belli başlı yaşadıkları problemler ve bunların çözümleriyle ilgili “Stres Yönetimi”, “Sınıf Yönetimi”, “Dönüt Verme” ve “Öğretmen Mükemmeliyetçiliği” gibi konulardaki eylem araştırmalarını poster sunumlarıyla paylaştılar. Konferans bu yıl diğer üniversitelerin de katılımı ile farklı bir boyut kazanarak yerel olmaktan çıkıp ulusal bir boyut kazandı.