ÇAĞ BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Niğde’de düzenlenen Üniversiteler arası Basketbol 2. Lig müsabakaları sonucunda Çağ Üniversitesi basketbol takımı, grubunda Şampiyon olarak 1. Lige çıkmaya hak kazandı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi,  Adana Alparslan Türkeş Üniversitesi, Hitit Üniversitesi ve Adıyaman Üniversitesi’nin katıldıkları müsabakalarda, Çağ Üniversitesi finalde Hitit Üniversitesiyle oynadığı maçta galip gelerek, şampiyon oldu.

Farklı spor branşlarında katıldıkları Üniversitelerarası şampiyonalarda, derecelerle dönen Çağ Üniversitesi, öğrencilerine uluslararası standartlarda sahalarıyla her türlü sportif aktivite olanaklarını sağlıyor.

Yıl boyu Üniversitenin Spor Müdürü Ahmet TOK’un önderliğinde müsabakalara hazırlanan öğrenciler, disiplinli çalışmalarının karşılığını kupayla taçlandırdılar. Takım Kaptanı Çağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Barkın SÖNMEZ “ Hukuk, Psikoloji, İngilizce Öğretmenliği, Uluslararası Ticaret ve Lojistik gibi farklı bölümlerde okuyan takım arkadaşlarımla, azimli çalışmalarımızın sonucunda önemli bir başarı elde ettik. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılındaki birinci lig mücadelemizde de aynı azim ve kararlılıkla maçlara hazırlanacağız” dedi.

Turnuva sonrası sporcuları makamında ağırlayan Çağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ünal AY “Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Akademik başarılarının yanında, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerdeki çalışmalarını son derece önemsiyoruz” dedi.