Yabancı Diller Yüksekokulu Oryantasyon ve Derslerin Başlaması

Derslerin Başlaması

Yabancı Diller Yüksekokulunda dersler 15.10.2020 tarihinde saat: 9.00 ‘da başlayacaktır. Öğrencilerimizin bu tarihte derslere nasıl katılacağı ile ilgili detaylar 14.10.2020 tarihindeki oryantasyon programımızda anlatılacaktır.

YADYO İngilizce Hazırlık Okulu Öğrencisi kimdir?

2020 – 2021 yılı Çağ Üniversitesine yerleşip aşağıda tabloda belirtilen fakülte ve yüksekokula kaydını yaptıran öğrencilerden Muafiyet Sınavına girip başarısız olan, Muafiyet Sınavına girmeyen, Muafiyet talep edip bu talebi olumsuz neticelenen tüm yeni kayıtlı öğrenciler ve 2019 – 2020 yılı İngilizce Hazırlık Okulunda başarısız olup okula devam etmek üzere kayıt yenileyen öğrencilerdir.

Hukuk Fakültesi,

Fen Edebiyat Fakültesi (Psikoloji Bölümü, Mütercim Tercümanlık Bölümü),

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ( Uluslararası İşletme Bölümü, Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölümü, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü, Uluslararası İlişkiler Bölümü)

Meslek Yüksekokulu (Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Bölümü)

Oryantasyon

Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık öğrencileri için 14.10.2020 tarihinde İngilizce Hazırlık Okulu oryantasyonu yapılacaktır. Oryantasyon iki seansta yapılacaktır. Aşağıdaki tabloda fakülte ve yüksekokul için oryantasyon programının saatleri verilmiştir. Oryantasyona tüm İngilizce Hazırlık Okulu öğrencilerinin katılması önemle rica olunur.

Hukuk Fakültesi öğrencileri:

14.10.2020         Saat:10.00

Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ve MYO Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Öğrencileri:

14.10.2020          Saat: 13.00

Oryantasyon programımızın başlıca konuları; Çağ üniversitesi Uzaktan Eğitim, ders içerikleri, danışman öğretim görevlileri, moodle platformu, seviyeler, derslerde işlenecek kitaplar ve kitap temini, ders programı, devamsızlık, sınavlar vb.

Öğrencilerimizin oryantasyona katılım linki: http://ubs.cag.edu.tr:8081/login/login_auth.php

Kullanıcı adı: öğrenci numaranız               Şifre: TC kimlik no

Sisteme giriş yaptıktan sonra Oryantasyona Programı altındaki ZOOM aktivitesine tıklamanız yeterli olacaktır. (NOT: Yukarıda verilen linkten ZOOM’a bağlanabilmeniz için öncelikle bilgisayarınızda ZOOM programının yüklü olup Zoom programına giriş yapıp çevrimiçi olmanız gerekir.)