Yabancı Diller Yüksek Okulu Senkron & Asenkron İngilizce Hazırlık Eğitimi Hakkında Duyuru

Üniversitemizde 6 Nisan 2020 tarihinde başlayacak olan Uzaktan Eğitim uygulaması kapsamında YDYO yönetimi ve koordinatörleri  en son 28 Mart saat 13:00 de Online toplantı yaparak son hazırlıkları gözden geçirdi. 29 Mart saat 14:00 da YDYO öğretim görevlileriyle yapılan toplantıda daha önce YDYO yönetimince alınan kararlar öğretim görevlilerine bildirildi.

YDYO 31 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında Demo Dersler yaparak YDYO öğrencilerinin sisteme adaptasyonlarını sağlayacaktır.

• 31 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında YDYO öğrencileri ile Danışman Öğretim Görevlileri arasında demo görüşmeler yapılacaktır.
  • 4 Nisan’da YDYO öğrencileri ile Reading & Writing öğretim görevlileri arasında demo görüşmeler yapılacaktır.
  • 3 Nisan’da YDYO öğrencileri ile Listening & Speaking öğretim görevlileri arasında demo görüşmeler yapılacaktır.

SENKRON ve ASENKRON EĞİTİMİ

SENKRON ve ASENKRON Eğitim sürecinde kullanılacak olan platformlar ve içerikleri aşağıda belirtilmiştir.

EMPOWER B1+ (MAINCOURSE)

aynı zamanda YDYO tarafından hazırlanmış olan

• End of Unit Worksheets
  • Supplementary Worksheets
  • Power Point konu anlatımları

aşağıdaki linkte 06.04.2020 tarihinde derslerin başlamasıyla birlikte öğrencilerimize sunulacaktır.

UNLOCK (READING & WRITING)

• SENKRON Eğitim www.zoom.us platformu aracılığı ile yapılacaktır.
  • Online homework
  • Audio / Visual work
  • Supplementary worksheets
  • Task assignments

UNLOCK (LISTENING & SPEAKING)

• Online homework
  • Supplementary worksheets
  • Writing task assignments

YDYO SENKRON ve ASENKRON Eğitim Powerpoint sunuları için Tıklayınız.

YDYO SENKRON Eğitim Haftalık Ders Programı için Tıklayınız.