Laboratuvar Kullanımı için Randevu Oluşturma Hakkında

16 Kasım-27 Kasım tarihleri arasında yapacağımız ara sınavlarla ilgili olarak, üniversitemiz kampüsünde bulunan iki adet laboratuvarı (Finans ve Ticaret Laboratuvarları) öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır. Bu laboratuvarların sınav döneminde kullanımına ilişkin ayrıntılar öğrencilerimizle aşağıdaki şekilde paylaşılmıştır.

1. Laboratuvarlar, randevu sistemine göre kullanılabilecektir. Randevu, Çağ Üniversitesi Randevu Sistemi olan http://ubs.cag.edu.tr:8078/randevu adresi üzerinden alınabilir.
  2. Laboratuvarların kullanımı için 45dk.lık periyotlar halinde kullanım talebi oluşturulabilir.
  3. 2 adet laboratuvarın her birinin kullanımı için anlık kontenjan 12 kişi ile sınırlandırılmıştır.
  4. Kullanım saatinden en az 60 dakika önce randevu oluşturulmalıdır.
  5. Laboratuvar ve bilgisayarların kullanımı konusunda sorumluluk öğrencilerimize aittir.
  6. Üniversitemiz kampüs girişinde HES kodu kontrolü ve ateş ölçümü yapılmaktadır. Bu nedenle HES kodunun olması zorunludur. HES kodu olmayanların kampüse girişine izin verilmeyecektir.
  7. Üniversiteye geliş ve üniversiteden ayrılışta servis imkânı bulunmamaktadır. Bu nedenle öğrencilerimiz kendi imkânları ile ulaşım sağlayacaklardır.
  8. Üniversitemizde kantinler ve yemekhanelerin kapalı olduğu gözden kaçırılmamalıdır.

Prof. Dr. Ünal AY