Erasmus+ Staj Hareketliliği EK Başvuru SONUÇLARI

Erasmus+ Staj Hareketliliği EK Başvuru SONUÇLARI

2019 Proje Yılı Bütçesi & 2020 ÇukurovaMED Staj Konsorsiyumu Bütçesi

• Açıklanan sonuçlara itirazı olan veya Asil Listede ismi bulunan ancak Erasmus Hareketliliği hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerin 30.06.2021 tarihine kadar Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü'ne yazılmış dilekçelerini erasmus@cag.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

• Hareketliliğe seçildiği hâlde süresinde feragat bildiriminde bulunmaksızın hareketliliğe katılmayan öğrencilere tekrar Erasmus’a başvurmaları halinde -10 puan uygulanacaktır.

• Staj hareketliliği başvuru duyurusunda belirtildiği üzere, başvuru esnasında ya da öncesinde staj Kabul mektubu sunan öğrenciye +10 puan uygulaması yapılmıştır.

• ASİL LİSTEDE OLUP, KABUL MEKTUBU OLMAYAN ÖĞRENCİLERİN 10/07/2021 TARİHİNE KADAR KABUL MEKTUBU SUNMAMALARI DURUMUNDA, PUAN SIRALAMASINA GÖRE BAŞVURU ESNASINDA KABUL MEKTUBU SUNMUŞ OLANLARA HAK VERİLECEKTİR.

• STAJ HAREKETLİLİKLERİNİN 31.05.2022 TARİHİNDE BİTMİŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR. AKSİ HÂLDE HİBELENDİRİLEMEYECEKLERDİR.
  • Bu başvuruların değerlendirilmesi ve nihai karar verme aşamasında, değerlendirmeyi yapan personel ile başvuru sahipleri arasında değerlendirmeyi yapan personelin tarafsızlığını etkileyebilecek herhangi bir kişisel ilişki bulunmamaktadır. Karar, tarafsızlık ve şeffaflık kurallarına uygun bir şekilde verilmiştir.

• Asil / Yedek tüm adaylar için ORYANTASYON TOPLANTISI 30.06.2021 Çarşamba günü saat 10.00’da  462 800 4245 numaralı Zoom Meeting ID kullanılarak yapılacaktır. Hareketlilik ile ilgili tüm sorular bu toplantıda cevaplanacağından, sürecin doğru yürümesi açısından katılımınız ÖNEMLİDİR.

STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.