28.02.2020 'de Erasmus Yazılı Dil Sınavına Giren Öğrencilere Duyuru

Değerli Erasmus Aday Adayı Öğrencilerimiz,

2020 Proje yılı bütçesi  kullanılmak üzere 28.02.2020 tarihinde girmiş olduğunuz Erasmus yazılı dil sınavı sonuçları daha önce açıklanmıştı. Yazılı sınavdan 50 puan ve üzeri alan öğrencilerimiz sözlü sınava gireceklerdir.

Sözlü sınav;

• 20.03.2021 Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacaktır
  • Zoom üzerinden yapılacaktır ve zoom id bilgisi ile sınav saat bilginiz sınav gününden önce web sitemiz ana sayfa duyurular bölümünden ilan edilecektir
  • Sınav esnasında kameraların açık olma mecburiyeti vardır. Sözlü sınava giren her öğrenci bu kuralı kabul etmiş sayılır.
  • Belgelendirilmiş sağlık raporu sunanlar dışında sınava size ayrılan zaman diliminde girmemek için başka mazeret kabul edilmeyecektir.
  • Sözlü sınav ile ilgili herhangi bir soru / sorun için gulkulak@cag.edu.tr  veya ayseluluguner@cag.edu.tr adresine e-posta yazabilirsiniz.
  • Yazılı sınavınızın %75 ‘i sözlü sınavınızın %25’i dil sınavı notunuzu oluşturacaktır.
  • Sözlü sınav sonrası başarı puanınız GNO/2 + DİL SINAV PUANI/2 şeklinde hesaplanacaktır.
  • Hem öğrenim hem staja başvuran öğrencilerimizin Uluslararası Ofise bildirmiş oldukları puan türünden -10 puan düşürülecektir.
  • Aynı öğrenim kademesi içinde daha önce Erasmus hareketliliği yapmış öğrencinin başarı puanından -10 puan düşürülecektir. Daha önce yararlanan öğrenci, hem öğrenim hem staja başvurduysa kendi tercih ettiği puan türünden -20 puan düşürülecektir.
  • Engelli durumunu resmi ve güncel tarihli raporla belgeleyen öğrencilerimizin başarı puanına +10 puan uygulanacaktır.

Başarılar Dileriz

Uluslararası Ofis