2022-1-TR01-KA131-HED-000052755 / 2022-1-TR01-KA131-HED-000053409 numaralı projeler kapsamında Erasmus Öğrenci Öğrenim / Staj Hareketliliği

• Erasmus Sözlü Sınavı tarihi 05.05.2023 Cuma günü çevrimiçi (online) Zoom platformu üzerinden yapılacaktır.
• Erasmus yazılı sınavından 50 puan ve üzeri alan adaylar sözlü sınavına girmeye hak kazanmışlardır.
• Sözlü sınavına girecek adaylar öğrenci numaralarıyla birlikte sözlü sınavlarının gerçekleştirileceği ZOOM ID ve SÖZLÜ SINAV SAATLERİ liste halinde yayınlanmıştır.
• Sözlü sınav bitinceye kadar kameralar açık olacaktır ve sınav esnasında kamerası kapanan öğrencinin sınavı geçersiz sayılacaktır.
• Kameralar açıkken her öğrencinin ekranında kendi ad ve soyadının yazması zorunludur. Sınavın güvenliği açısından her hangi bir takma ad kullanılması yasaktır.
• Sınav gözetmenleri ekran görüntüsü alabileceklerdir. Sınav kaydedilecektir.
• Fotoğraflı okul kimlik kartınız ya da TC kimlik kartınız yanınızda bulunmalıdır.
• Sözlü sınavın telafisi olmayacaktır.
• Sınav esnasında yaşanabilecek internet bağlantı probleminin öngörülüp önlem alınması öğrencilerin sorumluluğundadır.
YAZILI SINAV 100 PUAN ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİLMİŞTİR. YAZILI SINAVIN AĞIRLIĞI %75 SÖZLÜ SINAVIN AĞIRLIĞI %25 OLARAK HESAPLANARAK ERASMUS BAŞARI PUANI OLUŞTURULACAKTIR.
ERASMUS BAŞARI PUANINIZIN %50 Sİ İLE GNO %50 Sİ VE EĞER VARSA EKLENECEK YADA EKSİLTİLECEK PUANLARLA BİRLİKTE NİHAİ SONUÇ KONTENJAN DAHİLİNDE ASİL –YEDEK LİSTESİNİ OLUŞTURACAKTIR.
NİHAİ SONUÇLAR HEM WEB SİTEMİZDEN HEM DE KARİYER KAPISI ÜZERİNDEN İLAN EDİLECEKTİR.
Bilgilendirme metninde belirtilen hususlar dışındaki sorularınızı mehmetekizoglu@cag.edu.tr adresine mail yolu ile bildirebilirsiniz.

Erasmus-2023-2024-Yazılı Sınav Sonuçları

Erasmus_Speaking_Exam_2023-2024_Examiners_and_Student_List