2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ SERVİS ARAÇ GÜZERGÂHLARI

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ

SERVİS ARAÇ GÜZERGÂHLARI

ADANA

1-) K.EVREN CARREFOUR MARKET ÖNÜ-ÇUKUROVA ELEKTİRİK LİSESİ KARŞISI- KAPALI SEMT PAZARI KARŞISI-   SARAY 2 EKMEK FIRIN ÖNÜ-ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.10)

2-) UĞUR MUMCU BLV.GİRİŞİ-S.DEMİREL TRT BİNASI ÖNÜ-KIZ LİSESİ ÖNÜ- SERCAN RESTURANT ÖNÜ-YİĞİTLER MARKET ÖNÜ-SHEEL PETROL YANI-ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.10)

3-) KURTTEPE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ÖNÜ-ÇUKUROVA BLD.ÖNÜ-ESKİ BİLFEN OKULLARI –BÜLENT ECEVİT BLV.   ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.10)

4-) YAYSAT BAYİİ ÖNÜ-BAHÇESARAY KEBAP YANI–TÜRKMENBAŞI BLV SHELL PETROL ÖNÜ.- ALİYA İZZET BEGOVİÇ BLV.- ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.20)

5-) ALİ SEPİCİ BLV.-BARIŞ MANÇO BLV.  HAYALPARK-ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.10)

6-) T.ÖZAL İLLER BANKASI YANI-GÖKKUŞAĞI KAVŞAĞI- EYVAN KEBAB DURAĞI-ÖZSÜT ÖNÜ-T.ÖZAL STARBUCKS YANI-KAYA PERDE KARŞISI-İNCİ PASTANESİ ÖNÜ- T.ÖZAL MİGROS ÖNÜ-RUH SAĞLIĞI ÖNÜ-VATAN BİGİSARAY KARŞISI-ÖĞRETMENLER BUL.-ÇAĞ ÜNİV.  (HAREKET SAATİ:08.10)

7-)  ÇUKUROVA ÖĞRENCİ YURDU ÖNÜ-NEŞE KIZ ÖĞRENCİ YURDU ÖNÜ- ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.20)

8-) HASTANELER KAVŞAĞI-ADANA KOLEJİ KAVŞAĞI-LCWAİKİKİ ÖNÜ-DUYGU CAFE KARŞISI-ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.10)

9-) MAVİ BULVAR BARAJ LİSESİ ÖNÜ- MAVİŞ MARKET ÖNÜ-KARDEŞLER ÖNÜ-İKRAM DONDURMA ÖNÜ-MODA LİFE ÖNÜ-  ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.10)

10-) ATATÜRK CAD.GÜLBAHÇESİ DURAĞI-ATATÜRK PARKI DURAĞI-ARİPLEX KARŞISI-GİZERLER ÖNÜ- ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.10)

11-) SEPİCİ TÖBANK OKULU ÖNÜ-SEYHAN PARK EVLERİ-MUSTAFA KEMAL PAŞA BULVARI-KIYIBOYU CAD.-OTOCENTER KARŞISI-YEŞİLOBA TOKİ KÖPRÜSÜ-   ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.10)

12-) SAAT 12.15 ADANA TREN İSTASYONU MEYDANINDAN  ÇAĞ ÜNİVERSİTESİNE RİNG SERVİSİ

ADANA SERVİS SORUMLUSU

ERKAN BIRAKOĞLU: 0 553 355 33 32

MERSİN

1-) SOLİ-VİRANŞEHİR-CARREFOUR-DENİZHAN 1-2   ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:07.55)

2-) SOLİ SHEEL-STARPET-LİDER GEDİKLER KARŞISI- GARANTİ BANKASI ÖNÜ- MEZİTLİ BELEDİYE ÖNÜ-LİVA OTELİ ÖNÜ-MEZİTLİ KARAKOL KARŞISI-DERYA OTOMOTİV ÖNÜ-VİPOL KARŞISI-ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:07.55)

3-) YENİŞEHİR KAMPÜS ÖNÜ-POLİS EVİ ÖNÜ-SULTAŞA OTELİ ÖNÜ-VATAN BİLGİSAYAR KARŞISI-ESKİ ADESE ÖNÜ-POZCU AKBANK ÖNÜ- POZCU KUSHİMATO GİRİŞİ-  ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.10)

4-) ESKİ DUYGU TIP-HİLTON OTEL DURAĞI-ÇARŞI-KARACAİLYAS-HUZURKENT-ÇAĞ ÜNİV. (HAREKET SAATİ:08.10)

5-) EYLÜL ÖĞRENC.YURDU-ESKİ KİPA-YENİ VALİLİK KARŞISI-AVANTAJ MARKET KARŞISI- SILA RESTURANT-CAM SPOR KARŞISI-ÇATI RESTURANT ÖNÜ-MİGROS DURAĞI-MEZARLIK KARŞISI-ANIT-KURTALİ KAVŞAĞI-ÇAĞ ÜNİV. (HAREKET SAATİ:08.05)

6-) KAPALI SPOR SALONU.-ÇETİNKAYA-DEVLET HASTANESİ-ESİRGEME-ESKİ OTOGAR ALPET PETROL ÖNÜ- ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.10)

7-) MERSİN ÜNİVERSİTE MELİS KIZ ÖĞRENCİ YURDU KARŞISI-  ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.10)

8-) 3.ÇEVRE YOLU-METRO MARKET KARŞISI-MİGROS KARŞISI- ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.15)

9-) SALT CAM KARŞISI-ONUR MOBİLYA KARŞISI- OTOBAN GİRİŞİ-ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.30)

10-) SAAT:11.45 MERSİN TREN İSTASYONU KARŞISI HALK KÜTÜPHANESİ ÖNÜNDEN ÇAĞ ÜNİVERSİTESİNE   RİNG SERVİSİ

MERSİN SERVİS SORUMLUSU

HİDA ÖZDAMAR : 0 531 919 76 49

TARSUS

1-) YURTKUR-ŞEHİTLER TEPESİ DEJAVU CAFE ÖNÜ-KIZ ÖĞRENCİ YURDU ÖNÜ-AKBANK KARŞISI-.(HAREKET SAATİ:08.20)

2-) KIRIKLARSIRTI  KARDEŞLER PASTA DURAĞI – ÖZLEM SİTESİ A101-KIRIKLARSIRTI MUHTARLIK-ALEV  PATİSERİ-YÖRÜKLER KAHVEHANESİ-100.YIL  MAH.AYKANAT MARKET ÖNÜ-DEMİRKAPI TARSU AVM.KARŞISII-82 EVLER YENİ HASTANE KAVŞAĞI- ÇAĞ ÜNİV. (HAREKET SAATİ:08.25)

4-) ÜLKÜKÖY ÖTÜKEN PARKI-BAL SİTESİ-DİŞ HASTANESİ ÖNÜ-CİĞERCİ YUSUF DURAĞI-İREMSU KONT.BLD.DURAĞI-HAL KAVŞAĞI.ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.20)

5-) KONAK SİT.ŞOK MARKET-BENLİ OTO ELEKTİRİK-SAHRA DONDURMA-VATAN COMPUTER-CETVEL YEŞİL DİREK-CETVEL ESKİ MUHTARLIK- CETVEL KÖPRÜ- FERHUNDE HANIM KIZ YURDU EKMEK TEKNESİ ÖNÜ-KAYMAKAMLIK EVİ ÖNÜ- CENGİZ TOPEL LİSESİ KARŞISI- ÇAĞ ÜNİV. (HAREKET SAATİ:08.25)

6-) KYK ERKEK YURDU-ESKİ ADLİYE-BARBAROS LİSESİ-  ÇAĞ ÜNİV.(HAREKET SAATİ:08.30)

7-) SAAT: 12:30 KÜLTÜR SİTESİ ÖNÜNDEN ÇAĞ ÜNİVERSİTESİNE RİNG SERVİSİ

TARSUS SERVİS SORUMLUSU