Covid 19 - Uzaktan Eğitim Çalışmaları

Senkron Eğitim ÇUZEM üzerinden uzaktan eğitim platformu aracılığı ile yürütülmekte olup;

-Coursebook B1+, Reading & Writing, Listening &Speaking şeklinde derslikler hazırlanıp ve öğretim görevlilerimizin haftalık ders saatleri Online Weekly Timetable adı altında haftalık ders programı olarak tanımlanmıştır.

-Sınav Uygulamaları ÇUZEM platformunda öncelikle 4 ayrı tarihte Demo Sınavlar verilmek suretiyle, öğrenciler 4 farklı sınav grubuna ayrılarak bu gruplara sınav sorularının zorluk dengesi eşit olmak suretiyle demo sınavlar yapılmıştır. Böylelikle uygulanacak olan sınavlarda yaşanabilecek olası teknolojik aksaklıklar minimum seviyeye indirilerek süreç sorunsuz olarak tamamlanmıştır.

-Süreci destekleyici mahiyette akademik değerlendirme ve karar toplantılarında alınan kararlar öğrencilerimizi bilgilendirmek amaçlı olarak www.cag.edu.tr sayfasında duyurular bölümünde yayınlanmıştır.