Meslek Yüksekokulu Haberleri

Mersin Toroslar Sosyal Hizmet Merkezi'nin talebi üzerine  Sosyal Hizmetler Programımızın hazırladığı  1. Düzey  Temel Eğitim programını 10 Ekim 2023 tarihinde tamamladık.
11.10.2023 Mersin Toroslar Sosyal Hizmet Merkezi'nin talebi üzerine Sosyal Hizmetler Programımızın hazırladığı 1. Düzey Temel Eğitim programını 10 Ekim 2023 tarihinde tamamladık.
YKS 2023 ile üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimizle ilk oryantasyonumuzu  09 Ekim 2023 günü   gerçekleştirdik.
11.10.2023 YKS 2023 ile üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimizle ilk oryantasyonumuzu 09 Ekim 2023 günü gerçekleştirdik.
Meslek Yüksekokulu Öğretim elemanları  SKA 8. Amaç" İnsana Yakışır  İş ve ekonomik büyüme" konusunda çalışmalar üretmek için bir araya geldi.
11.10.2023 Meslek Yüksekokulu Öğretim elemanları SKA 8. Amaç" İnsana Yakışır İş ve ekonomik büyüme" konusunda çalışmalar üretmek için bir araya geldi.
02.10.2023 Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı olarak Medline Adana Hastanesini Ziyaret ettik.
Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı  olarak   Acıbadem Adana Hastanesini  ziyaret ettik.
02.10.2023 Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı olarak Acıbadem Adana Hastanesini ziyaret ettik.
Meslek Yüksekokulu  Öğretim elemanlarımızla 2023-2024 Akademik yılı  Genel kurul toplantısı ve bilgilendirmesi yapılmıştır.
02.10.2023 Meslek Yüksekokulu Öğretim elemanlarımızla 2023-2024 Akademik yılı Genel kurul toplantısı ve bilgilendirmesi yapılmıştır.
Sosyal Hizmetler Programımız & Engelli Birimimiz   Türkiye Alzheimer Derneği  Mersin Şubesini  ziyaret etmişlerdir.
02.10.2023 Sosyal Hizmetler Programımız & Engelli Birimimiz Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesini ziyaret etmişlerdir.
Çocuk  Gelişimi Program  Başkanımız  Öğr.Gör. Rana RUDVAN  Çağ Koleji  İlköğretim öğrencilerine bütünleştirilmiş oyun ve müzik etkinlikleri düzenlemiştir.
02.08.2023 Çocuk Gelişimi Program Başkanımız Öğr.Gör. Rana RUDVAN Çağ Koleji İlköğretim öğrencilerine bütünleştirilmiş oyun ve müzik etkinlikleri düzenlemiştir.
Üniversite Engelli Birim  Sorumlusu ve  Sosyal   Hizmetler Programı öğretim görevlimiz Elif GÜRHAN DURAN'ın  Sosyal Sorumluluk projesi desteklenmek üzere kabul edilmiştir.
02.08.2023 Üniversite Engelli Birim Sorumlusu ve Sosyal Hizmetler Programı öğretim görevlimiz Elif GÜRHAN DURAN'ın Sosyal Sorumluluk projesi desteklenmek üzere kabul edilmiştir.
Çocuk  Gelişimi Program Başkanımız Öğr. Gör. Rana RUDVAN Sosyal Ben  Vakfı'nın "Umut Tır'ı" projesiyle Deprem bölgelerindeki çocuklarla  çeşitli müzik etkinliklerini gerçekleştirmiştir.
02.08.2023 Çocuk Gelişimi Program Başkanımız Öğr. Gör. Rana RUDVAN Sosyal Ben Vakfı'nın "Umut Tır'ı" projesiyle Deprem bölgelerindeki çocuklarla çeşitli müzik etkinliklerini gerçekleştirmiştir.
Mersin Kent konseyi ile birlikte "Geçmişten Günümüze Seçme ve Seçilme  hakkı" konusunda seminer düzenlendi.
02.08.2023 Mersin Kent konseyi ile birlikte "Geçmişten Günümüze Seçme ve Seçilme hakkı" konusunda seminer düzenlendi.
Sosyal Hizmetler Programımız,  deprem sonrası destek faaliyetleri kapsamında  "Afetlerde Çocuk Koruma" seminerini düzenledi.
19.04.2023 Sosyal Hizmetler Programımız, deprem sonrası destek faaliyetleri kapsamında "Afetlerde Çocuk Koruma" seminerini düzenledi.
Tarsus Büyük İlçeler Geri Dönüşüm (BİGD) Kapsamında ilk projemizi  Psikoloji Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Şükrü UĞUZ'un çevrimiçi semineri  " Eğitmenler için Mindfulness Eğitimi" ile gerçekleşti
19.04.2023 Tarsus Büyük İlçeler Geri Dönüşüm (BİGD) Kapsamında ilk projemizi Psikoloji Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Şükrü UĞUZ'un çevrimiçi semineri " Eğitmenler için Mindfulness Eğitimi" ile gerçekleşti
Tarsus Kaymakamlığı tarafından planlanan ve paydaşı olduğumuz  BİGD  Projeleri için  Üniversite koordinatörümüz  Öğr. Gör.  Şeyda ÇAVMAK , Tarsus Kaymakamlığına projelerimiz takdim eti.
19.04.2023 Tarsus Kaymakamlığı tarafından planlanan ve paydaşı olduğumuz BİGD Projeleri için Üniversite koordinatörümüz Öğr. Gör. Şeyda ÇAVMAK , Tarsus Kaymakamlığına projelerimiz takdim eti.
Tarsus Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm (BİGD)  Projesi kapsamında  Üniversitemiz Proje koordinatörü Öğr. Gör.  Şeyda ÇAVMAK   proje değerlendirme toplantısına katılmıştır.
19.04.2023 Tarsus Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm (BİGD) Projesi kapsamında Üniversitemiz Proje koordinatörü Öğr. Gör. Şeyda ÇAVMAK proje değerlendirme toplantısına katılmıştır.
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programımız Deprem sonrası destek faaliyetleri kapsamında   " Doğal Afetlerden Sonra  Görülebilen Bulaşıcı  Hastalıklar ve Alınması Gereken Önlemler" semine
19.04.2023 Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programımız Deprem sonrası destek faaliyetleri kapsamında " Doğal Afetlerden Sonra Görülebilen Bulaşıcı Hastalıklar ve Alınması Gereken Önlemler" semine
Sosyal Hizmetler programımız  Deprem sonrası destek seminerleri kapsamında "Afetlerde Psikolojik İlk Yardım" konusunda seminer düzenlediler.
19.04.2023 Sosyal Hizmetler programımız Deprem sonrası destek seminerleri kapsamında "Afetlerde Psikolojik İlk Yardım" konusunda seminer düzenlediler.
Bankacılık ve Sigortacılık Programımız deprem sonrası  destek faaliyetleri kapsamında "Zorunlu Deprem Sigortası ve  Konut Sigortası" semineri gerçekleşti.
19.04.2023 Bankacılık ve Sigortacılık Programımız deprem sonrası destek faaliyetleri kapsamında "Zorunlu Deprem Sigortası ve Konut Sigortası" semineri gerçekleşti.
19.04.2023 Çocuk Gelişim programımız Deprem sonrası destekler kapsamında " Depremden etkilenen çocuklarda ve ergenlerde yas semineri" düzenledi.
Sosyal Hizmetler Programı davetiyle "Afetlerde Arama Kurtarma" semineri  verildi.
19.04.2023 Sosyal Hizmetler Programı davetiyle "Afetlerde Arama Kurtarma" semineri verildi.