ÜNİVERSİTEMİZDE REKTÖRLÜK DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

1997 yılında kurucumuz Yaşar BAYBOĞAN tarafından, İstanbul ve Ankara illerinden sonra Türkiye’de kurulan ilk vakıf üniversitesi olan Üniversitemiz, bu yıl 20. Yılını kutlamanın gururunu yaşıyor.

20. yılımıza girerken 1997/2001 yılları arasında görev yapan Kurucu Rektörümüz merhum Prof.Dr.İlhanYÜCEL’in ardından, 2002 /2010 yıllarında Üniversitemize yön veren çalışmalarıyla  Prof. Dr.Yener GÜLMEZ, 2010 /2016 yılları arasında yine Üniversitemize çok değerli katkılar sunan Prof. Dr.ÇETİN BEDESTENCİ  rektörlük görevlerini sürdürdüler.

Prof.Dr.ÇetinBEDESTENCİ’nin  görevinin  yaş haddinden dolayı dolması sebebiyle, Üniversitemiz Rektörlüğüne, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın olumlu görüşleri ve Mütevelli Heyetimizin onayı ile 24.08.2016 tarihinden itibaren Prof.Dr.Ünal AY atandı.

Bu sebeple,Üniversitemizde Rektörlük devir teslim töreni gerçekleştirildi. Mütevelli Heyet Başkan Vekilimiz Sayın Prof. Dr.Yener GÜLMEZ tarafından Prof.Dr.ÇetinBEDESTENCİ’ye verilen teşekkür plaketinin ardından, Rektörlük devir teslimi yapıldı.

Facebookta Paylaş