ÇAĞLI ÖĞRENCİLER AVRUPA'DA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETTİ

Çağ Üniversitesi ÇAĞ Gençlik Kulübü, Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Koordinatörlüğü tarafından yürütülen, Erasmus+ Programı çerçevesinde Almanya'nın Berchum kentinde düzenlenen "No Hate Speech-Movie" adlı uluslararası gençlik projesine  Türkiye'yi temsilen katılmaya hak kazandı.

Kötü söylem konulu proje 6 ülkenin (Türkiye, Estonya, Almanya, Yunanistan, Gurcistan, Polonya) katılımıyla gerçekleşti. Projeye ülkemizi temsilen sadece Çağ Üniversitesi’nden iki öğrenci katıldı.

Projeye katılan gençler, günlük yaşamda kötü söylemlerin etkisini tartışıp, kendi ülkelerindeki ve dünyadaki kötü söylemlerin nedenini araştırarak çözüm üretmeye çalıştılar. Ayrıca projede yapılan kültür geceleriyle de kültürlerin kaynaştırılması hedeflendi.

Facebookta Paylaş