ÇAĞlı Öğrenciler AB-Türkiye Gençlik Forumu’na seçildi

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Erasmus+ Programının 30’uncu yılını kutlamak amacıyla üniversite öğrencileri Türkiye Gençlik Forumunda buluştu.

Türkiye'nin 20 ilinden seçilen 120 üniversite öğrencisi  ile gerçekleşen forumda, Üniversitemizden Uluslararası Ticaret ve Lojistik 3. sınıf öğrencisi Muhammed Yılmazçoban, Uluslararası İlişkiler 3. sınıf öğrencisi Merve Ünalan seçildi.

Forumun açılışı Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, AB Bakanlığı Müsteşar Vekili Büyükelçi Sn. Selim Yenel ve IKV Başkanı Sn. Ayhan Zeytinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. Forumda, Erasmus+ Programının başarı hikâyelerinin yanı sıra eğitim, öğretim ve sürdürülebilir ekonomi için gönüllülüğün önemi gibi konular ele alındı, ayrıca panel oturumlarında Avrupa Gönüllü Hizmeti, genç girişimciliği, genç istihdamı, geleceğin meslekleri ve gençlere yatırımın önemi tartışıldı.

Facebookta Paylaş