Çağ Üniversitesi’nin sunduğu spor imkanlarını keşfet!

FITNESS CENTER

Son teknoloji ürünü makinelerin yer aldığı Fitness Center’da, profesyonel antrenörlerin eşliğinde hazırlanan özel antrenmanlar sayesinde, öğrencilerin yaşam kalitelerini arttırmalarına yardımcı olunmaktadır.

BASKETBOL SAHASI

Bölgemizin iklim koşullarının her mevsim açık havada yapılacak etkinliklerin gerçekleştirilmesine olanak sağlaması nedeni ile öğrencilerimizin yoğun olarak kullandığı basketbol sahası özellikle bahar mevsimi ile birlikte öğrencilerimiz arasındaki yapılan street ball turnuvasında basketbolu dolu dolu yaşamaktadır.

VOLEYBOL SAHASI

Voleybol sporu doğası gereği her zaman oynanabilmesi nedeni ile öğrencilerimizin ilgisini çeken ve serbest zamanlarını değerlendirmelerinde önemli bir spor branşıdır. Spor kompleksi içindeki voleybol sahasında gerek öğrencilerin kendi arasında gerekse öğretim üyeleri ile zaman zaman yaptıkları turnuva maçları heyecanlı ve zevkli geçmektedir.

FUTBOL SAHASI

Zemin standartlarına uygun olarak yapılan halı saha öğrencilerimize istedikleri zaman tahsis edilmekte, öğrenciler arası yıl boyunca yapılan turnuvalara öğretim üyelerimizde takım halinde katılmakta maçlar çekişmeli ve iddialı geçmektedir.

MİNİ GOLF SAHASI

Dünyada popülerliği olan ancak ülkemizde pekte yaygın olmayan golf sporunun üniversitemiz kampüsünde bulunan ve tamamı çim zemine sahip golf sahası normal ölçülerin küçültülmüş bir versiyonudur. Ülkemizde golf sporunu yapma olanağına sahip olma ayrıcalığını öğrencilerimizin yaşaması bizim içinde bir övünç kaynağıdır.

Facebookta Paylaş