ÇAĞ GENÇLİK KULÜBÜ'nün AVRUPA BAŞARISI

Erasmus+ Gençlik Değişim Programı kapsamında 1. hareketliliği Almanya'da gerçekleştirilen “No Hate Speech Projesi”nin 2. aşaması 21-28 Şubat tarihlerinde Estonya'nın başkenti Tallinn'de, Çağ Gençlik Kulübü'nün de katılımıyla gerçekleşti. Projenin ikinci aşaması olan "No Hate Speech: Movement"ta 6 ülkeden (Polonya, Gürcistan, Almanya, Estonya, Türkiye, Yunanistan) bir araya gelen gençler, ülkelerinde yaşanan mülteci sorunlarını tartıştılar. Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerinden Seda YÜKSEK, mültecilerin uluslararası çapta durumları hakkındaki araştırmalarını paylaşıp, yaşanan zorluklara değinirken, Psikoloji bölümü öğrencilerimizden Gülzemin CANBOLAT ve Cansu YILMAZER, mültecilerin psikolojileri ve deneyimleri üzerine paylaşımlarda bulundular.

Facebookta Paylaş