Avrupa’nın Birincisi ESN ÇAĞ

ESN Çağ Başkanı (ErasmusStudent Network) Çağla KARAKILIÇ, ESN Türkiye SocialErasmus koordinatörü seçildi. Yurtdışından gelen Erasmus öğrencilerinin hareketlilik deneyimi boyunca toplumda sosyal hareket ve değişimlerde bulunmasını teşvik eden uluslararası bir ESN projesi olanSocialErasmus'un amacı,Erasmus öğrencilerinin uluslararası deneyimlerini gönüllülüğe dayanan etkinliklerle zenginleştirmek ve onların toplumsal sorunları anlayıp, çözüm odaklı çalışmalarını sağlamak.

Her yıl Ekim ayında farklı bir ülkede sadece  SocialErasmus koordinatörlerinin katıldığı   toplantıya (SECM) Türkiye’yi temsilen katılan Çağla KARAKILIÇ,Ülkemize önemli bir başarı kazandırdı. Projeleriyle Best Team, Best Activity ve Best Communication dallarında birinci seçilen öğrencimiz, “ Üniversitemin eğitim dilinin İngilizce olması, bu başarının temelini oluşturuyor. Çağ’ın sağladığı uluslararası olanaklar ve öğrenci kulüplerine verdiği destekle, Avrupa’da her yıl çeşitli alanlarda çok önemli başarılar elde ediyoruz” dedi.

Facebookta Paylaş