Yeni web sayfamız test yayınında. Ziyaret etmek için tıklayınız

ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ'NDEN SERGİ

Üniversitemiz Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin ''Farklılıklarımız Zenginliğimizdir'' temalı Oyuncak Bebek sergisi kampüste sergilendi. Sergi, MYO Müdürü Doç. Dr. İlhan ÖZTÜRK ve Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Öğrt. Gör. Mustafa KALE gözetiminde yürütüldü. Programda yer alan, Çocuk Beslenmesi ve Okul Öncesi Eğitime Giriş dersleri kapsamında Öğr. Gör. Rana RUDVAN ve Öğr. Gör. Neriman BESLEM denetiminde yapılan sunumlar ve projeler de sergilendi. Yoğun katılımla gerçekleşen sergide yeni kurulan Çocuk Gelişimi Kulübü’nün tanıtımı da yapıldı. Sergilenen bebeklerin yanı sıra, daha önceki yıllarda olduğu gibi, üretilen bebekler ve bebek bakım malzemelerinin büyük kısmı; dezavantajlı çocuklara, ailelerine ve ayrıca, ilimizde hastanelerde süreğen hastalığı olan çocuklara hediye edilecek.

Facebookta Paylaş