Çağ’da Psikoloji Kamp Akademisi

Çağ Üniversitesi Psikoloji Kulübü tarafından düzenlenen, Ögrt. Gör. Kahraman Kıral rehberliğinde, Anamur ilçesi Pullu Kamp alanında “Kamp Akademi 17” düzendi. Eğitim kampına, 23 öğrenci ve 3 akademisyen olmak üzere toplam 26 kişi katıldı.

Kampın amacı, Üniversitemiz Psikoloji Bölümü öğrencilerinin, disiplinli düşünebilme, olaylara ve olgulara farklı perspektiflerden bakabilme yeteneklerini geliştirmekti. Bu amaç doğrultusunda, Mersin Üniversitesi Sosyoloji bölümünden Dr. Onur Uca ve Felsefe Bölümü’nden Arş. Gör. Metin Topuz davetli konuşmacı olarak kampa katılarak, öğrencilere açık havada ders verdiler.

Dr. Onur Uca “Renkler ve zevkler tartışılır: Arzu, iş hayatı ve tüketim” konulu eğitimi verirken, Arş. Gör. Metin Topuz ise “Mitolojiden felsefeye: Kavramsal düşünmenin ilk adımları” adlı eğitimi verdi.

Facebookta Paylaş